Termékek Menü
0

Multivitaminok

A ma embere kénytelen a vitaminokat pótolni a szervezete egészségét segíteni. Multivitaminnak azokat a vitaminokat tekinthetjük, amelyek széles spektrumát tartalmazzák az egyes vitaminoknak, egymással összefüggő és egymás hatását segítő alkotóelemekből, mesterségesen összeállított vegyes termékek. Multivitaminnak nevezzük azokat a termékeket is, amelyek nem szorosan vitaminokat, de ásványi anyagokat és/vagy nyomelemeket is tartalmaznak. 

A multivitaminok elsődleges célja, hogy egyszerűen megoldható legyen a vitamin bevitel, de másodlagosan az okosan összeválogatott anyagok egymás hatását kiegészítik, vagy felerősítik. 

Rendezés:
3.450 Ft 2.870 Ft

A Swanson Century Formula + Vas multivitamin egy alap vitamin összeállítás, ami tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot.

A termék tökéletesen alkalmas a mindennapi vitamin pótlásra.

  • kiszerelés: 130 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 4467/2009
  • 22,07Ft/tabletta
4.530 Ft 3.770 Ft

A gyermekek kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, emiatt hiányt szenvedhetnek különféle vitaminokból és ásványi anyagokból.

Pedig egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap.

Ez a finom, meggyes multivitamin rágótabletta készítmény a legkisebbek igényeinek megfelelően lett összeállítva.

41,88Ft/tabletta

2.870 Ft 2.390 Ft

A Vitaking MagneTrio egy olyan kiváló minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint.

A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin a magnézium jobb beépüléséért és Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma.

79,66Ft/kapszula

 

2.250 Ft 1.870 Ft

Ön is rengeteget dolgozik?  Állandóan rohan, és a sok teendőtől túlhajszoltnak érzi magát?

Ha a rohanó életmód mellett nem fogyaszt elegendő mennyiségű értékes tápanyagot, sajnos nem fog javulni ez a helyzet.

Emiatt szükséges, hogy minőségi tápanyagokkal egészítse ki étrendjét.

Ennek jegyében született meg ez a Mega1 multivitamin, amit minden 14-60 év közötti felnőttnek ajánlunk.

62,33Ft/tabletta

9.450 Ft 7.870 Ft

Válassza a Mega1 Family multvitamint gazdaságos, családi kiszerelésben, hogy a család apraja-nagyja el legyen látva a megfelelő vitaminokkal a megfelelő mennyiségben!

Napi egy tabletta tartalmazza az összes vitamint és ásványi anyagot abban a minimális mennyiségben, amit feltétlenül szednie kell.

Próbálja ki Ön és családja is, és tapasztalják meg a minőségi javulást mindennapjaikban.

65,58Ft/tabletta

2.870 Ft 2.390 Ft

A vitaminok az élethez nélkülözhetetlen szerves vegyületek, melyeket a gyerekek szervezete nem, vagy nem kellő mennyiségben képes előállítani. A tinédzserek optimális fizikai és szellemi egészségéhez valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap. Ez a Mega Vitamin Tiniknek kifejezetten a tinédzser korosztály számára kifejlesztett napi multivitamin.

26,55Ft/tabletta

5.970 Ft 4.970 Ft

Multi Basic Profi alap vitamin kiegészítés 14 év feletti diákoknak és felnőtteknek.

Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

A csomag ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

165,66Ft/nap

1.890 Ft 1.570 Ft

14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin.

A Vitaking Multi Liquid Alap egyedülállóan komplett folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat.

Tartalmaz 12 különféle vitamint, 8 ásványi anyagot, számtalan nyomelemet arányosan és bőségesen.

52,33Ft/gélkapszula

8.370 Ft 6.970 Ft

14-60 év közöttieknek összeállított könnyen lenyelhető multivitamin.

Egyedülállóan komplett folyékony vitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat.

Tartalmaz 12 különféle vitamint, 8 ásványi anyagot, számtalan nyomelemet arányosan és bőségesen. Gazdaságos 6 dobozt tartalmazó összeállítás.

38,72Ft/gélkapszula

2.370 Ft 1.970 Ft

A Multi Liquid Plusz aktív életmódot élő felnőtteknek készült könnyen lenyelhető multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve.

Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni.

65,66Ft/gélkapszula

11.490 Ft 9.570 Ft

Aktív életmódot élő felnőtteknek készült könnyen lenyelhető multivitamin ginsenggel, zöld teával és luteinnel kiegészítve.

Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágy-zselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára szükséges alapvető tápanyagokat.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. 180 darabos kiszerelésbe.

53,16Ft/gélkapszula

3.810 Ft 3.170 Ft

A vitaminok nélkülözhetetlenek a szervezetünk normál működéséhez, ugyanakkor az ásványi anyagok is legalább ilyen fontosak, mivel a vitaminok nem hasznosulnak ásványi anyagok nélkül.

Ez a termék egy kiegyensúlyozott ásványianyag és nyomelem Multi Mega Mineral komplex tabletta D-vitaminnal kiegészítve.

35,22Ft/tabletta

7.770 Ft 6.470 Ft

Multivitamin kiegészítés a Paleo életmód követőinek.

Az A-vitamint béta-karotin formában tartalmazza,

E-vitamint kevert tokoferol formában tartalmazza, az ásványi anyag tabletta helyett 100% spirula alga tabletta van benne, a magnéziumot citrát formában tartalmazza, és nagy mennyiségű K2 vitamin, D3 vitamin és Omega 3 halolaj található benne.

215,66Ft/nap

7.410 Ft 6.170 Ft

Multi Plus Profi Intenzív munkavégzéshez vagy rendszeres sportoláshoz ajánlott kiegyensúlyozott vitamin és ásványi-anyag komplex Omega 3-mal és lecitinnel.

Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

Ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

205,66Ft/nap

8.030 Ft 6.690 Ft

Multi Senior Profi 50 év feletti vevőinknek összeállított napi multivitamin csomag Q 10-zel,

Omega 3-mal, fokhagymával, L-karnitinnel és Ginkgo Bilobával, a fiatalos erőnlétért.

Fogyassza minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete!

Ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy a rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

223,00Ft/nap

19.670 Ft 16.390 Ft

Multi Sport Profi élsportolók, hobbisportolók és kemény, megerőltető fizikai munkát végzők számára összeállított multivitamin csomag.

Ön akár élsportoló, versenyző, akár hobbisportoló, a szervezetének az átlagosnál több, minőségi tápanyagra van szüksége a jobb teljesítmény és nagyobb terhelhetőség eléréséhez.

A napi csomagok kiegyensúlyozottan látják el a szervezetét a szükséges tápanyagokkal.

273,16Ft/nap

5.010 Ft 4.170 Ft

A Multi Teens Profi vitamincsomag kifejezetten a tini korosztály szervezetének igényei alapján lett összeállítva.

Minden fontos vitamint, ásványi anyagot, tartalmaz, amivel célszerű kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét.

Ezen felül a napi adagban van még Omega-3 halolaj, tőzegáfonya koncentrátum, és egy nagyon finom eper ízű D3 vitamint rágótabletta.

139,00Ft/nap

3.230 Ft 2.690 Ft

Nicovit multivitamin – nem csak dohányosoknak89,66Ft/tabletta

Nicovit egy jól megtervezett multivitamin készítmény, ami gazdag antioxidánsokban és tartalmaz olyan gyógynövényi összetevőket is, amelyek nem csak a dohányosoknak nyújtanak védelmet az oxidatív stressz okozta sejtkárosító hatásokkal szemben.

Nagyon jól dokumentált tény, hogy a dohányzás jelentős stresszt jelent a test legtöbb sejtjének és szerveinknek.

Sejtszinten a füstben lévő káros oxidáló vegyi anyagok jelentenek stresszt.

Ezek az oxidálószerek vagy kedvelt elnevezésük szerint a “szabad gyökök” károsítják a sejteket, és számos betegséget kiválthatnak, mint például a rák, egyes szív- és érrendszeri betegség, és a tüdőtágulás.

Tény, hogy minden slukk egy cigarettából nagyjából 100 milliárd egészségkárosító molekulát juttat a testbe.

3.690 Ft 3.070 Ft

A Vitaking VitaMax egy olyan komplex készítmény, ami különleges minőségben tartalmaz vitaminokat A-, D-, E-vitamint, szelént, és omega-3 zsírsavakat egyetlen gélkapszulában.

Az A-vitamint béta-karotin (az A-vitamin elővitaminja) formában, az E-vitamint pedig kevert tokoferol formában tartalmazza, nem csupán az alfa- hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is.

102,33Ft/gélkapszula

(document.getElementById('ki-vagy')