Termékek Menü
0

Vélemények

' Egy jó fél éve jött egy orvos, vagy talán természetgyógyász, és előadást tartott az algák hatásairól, lehetett venni ott nála, sokan vettek is. A férjem 83 éves, cukorbeteg, és azóta felére csökkentette a szükséges gyógyszer adagját, már nem akarja elhagyni az alga szedését. Nemrégiben elfogyott, és a közvetítő nem tudta hozni , így megrendeltem a webáruházból. Megrendeltem telefonon, visszahívtak, és sok más kérdésemre is válaszoltak, hétfőre megjött az alga, a férjem már alig várta, mert egy szem sem volt már.  

Én is szedem, jobban érzem magam, valahogy erősebb vagyok. És adunk a kutyának is egyet, gondolom, ha nekünk használ, akkor neki is jót tesz.'

                                                                                                                                                                                                    Tarnócziné Judit, Sukoró

"Szoftver fejlesztő mérnök vagyok. 23 éves, és fáradt voltam. Sokat , gyakorlatilag mindig számítógép előtt ülök. Ez jó, szeretem, Úgy döntöttem , hogy vitaminokat szedek, de fogalmam sem volt mit, és hogyan. Egyszerűen megrendeltem az informatikus csomagot, és elkezdtem szedni. Az úgy rám illett.

Kezdődött egy rossz tapasztalattal, az első napi adagot egy az egyben kihánytam. Persze, ébredés után beszedtem az egészet éhgyomorra, köhögtem egyet és ki is jött. Igen, mert mindig a munkahelyemen reggelizek, ébredés után kb: 2 órával. Na, ez így rossz ötlet volt. Aztán áttértem az esti beszedésre. Akkor meg nem aludtam. Most már tudom, hogy van a csomagban, ami élénkítő, de nem figyeltem, épp az volt a cél, hogy ne is kelljen gondolkodni. Csak használjon. 

Most hazaérkezéskor, délután veszem be a teljes csomagot, nyilván a kellemetlen tapasztalatok után telefonos tanácsot kértem. Igazából két részletben kellene, de ehhez nincs türelmem. Működik így is"  

                                                                                                                                                                                Kóta Péter EPAM. 

"Nagyon küszködtem a gyomorsavval, igazából folyamatosan köhécseltem, és néha a sav is visszajött. Persze orvoshoz fordultam-  már én is az vagyok, de csak a háziorvos írhatott fel gyógyszert-, és azonnal protonpumpa gátlót kaptam. Azzal az utasítással, hogy valószínűleg életem végéig szednem kell. 25 éves voltam. Azonnal segített, megszűnt a köhécselés, a mellkasi nyomás, és a savas szájíz. Véletlenül beszéltem erről Évával, aki jó erőszakosan leteremtett, hogy orvos létemre nem nézek ennek utána. Ja, igaz. A háziorvos mondta, jobban lettem, és eszemben sem volt felülbírálni a javaslatát.???? minek, teljesen máson gondolkoztam. Nem volt kedvem az erőfeszítéshez, de gyógyszer ellni érv nagyon nyomós volt, mert megnéztem a hatásmechanizmust.Hát elkezdtem algát szedni, és gyógynővény teát inni minden nap. Mellesleg finom a tea,jó illatú, este jól is esett, Fokozatosan hagytam el a gyógyszert, először feleztem, aztán, a felet minden másnap vettem be, néha visszacsúszott egy-egy plussz, ha nagyon sok savat éreztem. 3 hónap kellett, míg teljesen elhagytam a gyógyszert, és néha 2-3 csésze teát ittam, meg 20-30 algatablettát elrágtam. Azóta viszem magammal az algatablettát, és néha elrágok néhányat"

dr.Virág Márk , Pécs

"A fogyókúrát tartjuk, bár valójában nagyon nehéz, a séta is kezd beleivódni a mindennapjainkba! Alga naponta 6-8 szem.  
Mai eredmények:
---a nejem:---89kg. , jobb közérzet, nincs fulladás, már most könnyebb a cipő felhúzás!-----ez 3kg. fogyás eddig! 2 hét alatt.
---én:80,7kg. jobb közérzet, nincs fulladás----ez 5kg. fogyás eddig!
Kezdjük magunkkal elhitetni, hogy működik, mert az eredmények nem hazudnak!----a nejem is nagyobb kedvvel csinálja már az egészet. EZ A MI HÁRMUNK KÖZÖS SIKERE!!!!! Szépen fogyunk!! A Gyöngyinek a kedve is sokkal jobb lett, életvidámabb, mint volt, még így is, hogy újra ekkora pofont kapott az ÉLET-től!----EZT NEKED KÖSZÖNHETJÜK! HÁLÁSAK VAGYUNK ÉRTE!" 

Polgár Csaba, Seregélyes

"Az, hogy a szervezetem éppen mire érzékeny, hetente változik. Van, hogy a nadrágom fém gombja körül is kiütések jelentkeznek, de olyan is előfordult már, hogy egyes gyümölcsök fogyasztása után megdagadt a nyelvem, viszketni kezdett a szájpadlásom. A Green Gold Imune terméket anyukám rendelte meg. Eleinte nem mertem belőlük fogyasztani, mert attól féltem, hogy ezek is allergizálnak majd. Szerencsére semmi ilyesmi nem történt. Sőt! Mióta rendszeres alga kapszula fogyasztó vagyok, az allergiám is sokkal jobban karbantartható. Nem kell többet aggódnom, ha szállodába megyek vagy étteremben szeretnék vacsorázni. Ezt a szabadságot pedig a Gren Gold Imune algáknak köszönhetem!"

Tóth Mercédesz, Budapest

"A fejfájás nagyjából 3 hetente jelentkezett és sokszor 2-3 napig is tartott. A hagyományos gyógyszeres kezelés után a természetes szerekhez fordultam, de ezek is csak ideig-óráig tudták megszüntetni a panaszaimat. Mindennek a tetejébe azt vettem észre, hogy egyre feszültebb és ingerlékenyebb is vagyok. A mikroalgákra véletlenül találtam rá, egy ismerősöm ajánlotta, de nagyon nagy szerencsém volt!
2 heti algaszedés után azt vettem észre, hogy a migrén nem jelentkezett újra! Ennek nagyon örültem, mert a családom is visszakaphatta végre a régi önmagam, és nem voltam többé türelmetlen, vagy ingerült velük. Köszönöm, mikroalgák!"

Molnár Szabolcs, Debrecen

" Tanító néni vagyok. Nagyon régóta a vérképem alacsony vas-értéket mutat, Éberling doktor úr, a háziorvosunk minden vaskészítményt kipróbáltatott velem. A szorulásom volt, de a vas érték nem változott. És nagyon elfáradtam már délutánra a gyerekekkel. Éva ajánlotta az algát, és 3 hónap türelemre intett. Aztán a következő vérvizsgálatkor, mintegy mellesleg, teljesen jó vas szintet mutatott a labor. Sokkal jobban vagyok, és rengeteg pici hajam kezdett nőni. Erre nem is számítottam, ez nagyon jó. "

Fischer Rita, Nagykanizsa

(document.getElementById('ki-vagy')