Termékek Menü
0
Itt jársz: > >

Rólunk

Egészség- kaland szervező vagyok. 

Az a célom, hogy kalandosan járd végig a javuló egészség létrafokait, és ne költs magánorvosokra/paraszolvenciára. Abból az anyagi forrásból pedig, amit nem orvosra költesz, szervezhess magadnak kalandtúrát, és garantáltan bírd is annak kihívásait.

Mindezt tedd jó érzéssel, büszkén, és közben rajtunk keresztül támogass egy fenntarthatóbb Földet, és támogasd a magyarországi faültetést.

Virág Éva vagyok.

Majdnem 50 éves. A fiatalabbakat tegezem a korom révén, a férfiakat, mert nőként ezt az illem megengedi, az idősebb hölgyeknek pedig megköszönöm, hogy megengedik ezt nekem. 

Erdőmérnökként végeztem a Soproni Erdészeti és Faipari Egyetemen. A legjobb döntés volt.

És soha nem dolgoztam a szakmámban.  Ennek a döntésnek az értékelése még hátra van.

A természet- és környezet-tudatosság, és a fenntartható egészség azonban mindig is fontos volt a számomra. Az orvosokat kerülöm, és biztosan nem csak szerencse, hogy nemigen van dolgom velük. Biztos vagyok benne, hogy ez köszönhető a táplálék kiegészítők rendszeres , és következetes használatának.

Azzal kezdődött, hogy 30 éves korom után, a tudásom alapján egyre több anyagról gondoltam, hogy nem lehet egyszerűen a napi táplálékkal a testünket ellátni vele, és szépen fogalmaztam: táplálékkal sem, nemhogy étellel, vagy 'gyorskajákkal', ami egyre kevésbé valódi táplálék.

Természetesen a C-vitaminnal kezdődött, és folytatódott az E-, az A-, a D- vitaminnal, Q10…. és nem sorolom, mert rövid időn belül ott tartottunk-és ezt a férjem következetesen betartotta-, hogy kisebb tálnyi étrend kiegészítővel kezdtük a napot.

És folytattuk egy napi ebéddel.

Brrrrrr. Valahogy így vettem be a “bogyókat”, többségük rossz ízű, visszaböfög, és amikor nem sikerült elsőre lenyelni, és megakadt valahol a torkom, és a mellkasom környékén, és még órákig nyomást éreztem, nos, ott volt a vég.

Pfujjjj.

Egy híres, hírhedt egészségügyet cenzúrázó könyv olvasása után- aminek a fő mondanivalójával messzemenően egyetértek: miszerint a testünket, és az egészségünket tudatosan táplálva és ápolva, elkerülhető az orvosok csapdájába kerülés, az a csapda, hogy nem is tudatosan, és talán a legjobb szándékkal, de betegségben tartsanak a gyógyítás helyett.

Igen vallom: a mai orvostudomány zseniális, de belülről beteg, és nem képes a saját rendszerében a gyógyításra, csak kizárólag a tünetkezelésre. ( tisztelet a kivételeknek, és főhajtás az elhivatottaknak)

Végre! Itt a megoldás, és megrendeltem nagyon prémium áron -( megtehettem), de mondhatom azt is, hogy sok forintért- az említett könyv szerzője ‘nagydózisú’ multivitaminját, gondolván, hogy megoldottam: csak egy multivitamint kell bevennem naponta. Na jól van, kettőt.

És megjött a csomag. Korrekt kivitel, korrekt kiszállítás.  ( hatásszünet)   A dobozon belül pedig kis zacskók, maroknyi kapszulával, tablettával, és olyan büdös műanyag szag, hogy azonnal megundorodtam. Persze megpróbáltam beszedni, de romlott, avas, visszaböfögő, undi hordozóanyaggal összepréselt termékek, sok pénzért. A kukában végezte. Lelkiismeret furdalásom volt. Egy évig rakosgattam, mert sajnáltam az árát, de végül kikukáztam.

Ott tartottunk, ahol a part szakad. És módunk volt egy táplálék kiegészítő üzletet nyitni, ahol újra marokszám reggelit állítottunk össze magunknak. Most végre megértettem, hogy egyszerűen a hatóanyag nem fér el egyetlen kapszulában, ( vigyázat: ezért becsapás a napi 1 multivitamin- az csak a lelkiismeretünket nyugtatja meg, a testnek, és sejteknek annyi, mint az eső után köpönyeg, azaz majdnem fölösleges) mint viszont minden hatóanyagból megkereshettem a legjobb, legmegbízhatóbb gyártót, a legjobb ár –érték arányt. Ott voltam, ahol hónapokkal előbb: marékszám fogyasztottam a színes kapszulákat.

Amíg, nem találkoztam egy MLM cég nagyszerű termékével, a Green Gold Imune alga-val. Amolyan csodaszer, szuperfood-ot forgalmaztak. Itt a terjesztés nem tetszett, de a termék tapasztalati visszajelzések után nagyon meggyőzőnek tűnt. Egyszerűen használt. Erre is, arra is. ????????? Ennyi kérdőjel volt a fejemben, 3 évnyi vitamin forgalmazás, és 3 évnyi tanulás után, valami mással találkoztam.

Újabb tanulás következett, újabb kísérletek, a fogyasztók, és a saját tapasztalataim. Most addig jutottam, hogy 6-14 szem kapszulát szedtem, de csak egyféle termékből. Teljes élettani hatást ért el, de rossz szagú, pocsolya-ízű, és romlott-hal ízzel büfögött vissza. Ehhez nagyon elhivatottnak és egészség tudatosnak kell lenni. Szép haj, gyönyörű bőr, gyógyuló cukorbetegek…… Nem sorolom, ( bővebben ITT)

És az életben soha semmi nincs véletlenül, találtam magyar innovációt, jóízű, jó illatú, laboratóriumi tisztaságú prémium alapanyagot. És megalkottuk a GREEN LIFE algatermék családot.

Megérkeztem. Még mindig több darabot szedek, vagy evőkanálnyit rázok össze a shake.ben.

De jóízű, élvezhető, illatos, nem avas, és olyan szuper élelmiszer, ami a benne lévő  alapanyagok szinergiája következtében sokszoros hatást ér el az egészségjavításban és annak megőrzésében, mint az ugyanilyen , mesterségesen egymás mellett fogyasztott multi vitaminok, és ásványi anyagok összessége. EZ A TERMÉSZET EREJE. A SZINERGIA, azaz olyan egymást erősítő hatás, amit csak a gyógynövények, vagy a szuperfood-ok tudnak.  ( Nevezd a sejtekben rejlő ISTENnek, vagy nevezd CSODÁNAK)

És amiért még nagyszerű: magyar innováció, Zala termálvizei gyorsítják a termesztését, zárt algareaktorban szaporodik- nem kakál bele a madár, mint a nyilt medencés távol keleti olcsó szárítmányokba, nem is pocsolya ízű, hanem gasztronómiailag élvezhető, nem kelt undort, és nem böfög vissza. ÁMEN.

A mai modern EMBER egészsége rossz irányba tart. Célom ezen az irányon egyszerűen és fenntarthatóan változtatni, úgy, hogy segítségül hívjuk a saját testben rejlő gyógyító erőt, és elhivatottságomat nyomatékosabbá téve-mintegy bónuszként- nemcsak az EMBERT, hanem a környezetvédelmet is szolgáljuk.
Mit teszünk ezért? Garantáltan kiváló minőségű szuper élelmiszert juttatunk az erre érdemesek asztalára, és a termék előállítása során csökkentjük a levegő CO2 szennyezettségét, megszólítva ezzel a környezet, és egészségtudatos embereket.

– azt nem mondtam az algával kapcsolatban, hogy a természetvédőknek egy hívószó, hogy fenntarthatóbb Földet teremt, mert az alga az egyik olyan élőlény, növény( ? ), amelyik gyorsan, nagy mennyiségben köt meg CO2-t, az algát magában foglaló fitomassza, fitoplankton, a Föld oxigén termelésének több, mint 1/3-át adja ( 1950 óta azonban az óceánokban ez a fitomassza mennyiség majdnem 40%-kal csökkent). ( Az egyik széles körben vizsgált megoldás a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére a gáz megkötése mikro-algák felhasználásával. A mikro-algák gyorsan szaporodó, fotoszintetizáló, eukarióta szervezetek, amelyek sejtalkotó anyagaikat a légköri CO2 megkötésével és a vízben lévő szervetlen anyagok felvételével építik fel a nap energiáját használva. Mikro-algák alkalmazása tehát jelentősen csökkenti az energiatermelés környezetre káros hatásait, valamint értékes melléktermékeket eredményez, mint biodízel, különböző vitaminok, állati vagy emberi táplálék-kiegészítők.) Amennyiben ezt fogyasztod, teszel az egészséged megőrzéséért, a fenntartható természetért, és az unokáidért is, mert minden alga termék vásárlása után egy eurónyi hasznot fordítunk faültetésre Magyarországon.

Köszönöm, hogy segítesz ebben, köszönöm, hogy támogatod a céljainkat. 

(document.getElementById('ki-vagy')