Termékek Menü
0

Miért mi?

120 napos 100%-os Pénzvisszafizetési Grancia

Termékeinkre, a vásárlástól számított 120 napon keresztül 100%-os Pénz visszafizetési Garanciát biztosítunk, visszaküldheted, ha meggondoltad magadat.

A Pénz visszafizetési garancia vonatkozik:

A kifizetett termékek vételárára

Nálunk kockázatmentesen vásárolhatsz. Célunk, hogy 100%-osan elégedett legyél.

Kérlek olvasd el a pénz visszafizetési garanciára vonatkozó lenti részletes tájékoztatónkat, mely tartalmazza a további feltételeket.

Részletes tájékoztató a 120 napos Pénz visszafizetési Garanciáról

A termék megvásárlásától számított 120 napon belül kérheted a Garancia Érvényesítését. Szándékodat  kérlek,  a lentebb feltüntetett, vevőszolgálati e-mail címre küldött üzenetben jelezd.

Törés, rongálás és egyéb kár: a pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik sérült csomagolású termékre, törött vagy repedt üvegű termékre. A garancia nem vonatkozik a közvetlenül a fogyasztandó terméket tartalmazó csomagolás, a fogyasztandó terméket hordozó test (üveg, doboz, palack, fiola stb.) sérülése, megkárosodása esetén. A megkárosodás például, szakadást, törést, repedést vagy bármilyen olyan külsérelmi nyomot foglal magában, mely a termék újraértékesítését nem teszi lehetővé.

Ha legalább 60% visszamaradt: a garanciát abban az esetben tudod érvényesíteni, ha legalább 60% a termékből visszamaradt. Teljesen elfogyasztott termék esetén a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Több azonos megvásárolt termék: amennyiben több azonos terméket vásároltál meg, úgy csak kizárólag 1 darab felbontott terméknek az árát tudjuk visszatéríteni 120 napon belül. Ha nem  vagy biztos abban, hogy a termék megfelel-e, kérem, csak egy darabot bonts fel belőlük.

Szállítási díjak: amennyiben nem fizettél szállítási díjat a vásárlás során, úgy szállítási díjat külön nem térítünk vissza. A visszaküldési postaköltséged nem térítjük meg. Kérlek, felelősen vásárolj. A csomagot kérem, a Magyar Postánál, normál küldeményként küldd vissza a következő címre: 
Green Life alga Mátrix Budapest 1021 Hűvösvölgyi u. 2.

Elfogyasztott mennyiség: amennyiben a termék több mint 30 napra vonatkozó adagot tartalmazott, de a visszaküldött csomagban, több mint 30 napra vonatkozó mennyiség került elfogyasztásra, a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető.

Nem az eredeti csomagolásban visszaküldve: nem érvényesíthető a garancia, amennyiben magát az elfogyasztandó / használandó terméket - gél, kapszula, tabletta, folyadék, por stb. - nem az eredeti csomagolásában küldöd vissza. A garancia nem érvényesíthető, ha a visszaküldés során (szállítás), sérül vagy károsodik a csomagolás vagy a készítmény maga. A visszaküldés során keletkező szállítási károkért a visszaküldő fél felel.

Nem rendeltetésszerű használat: a pénz visszafizetési garancia nem érvényesíthető olyan esetekben, amikor a terméket nem a gyártó utasításai szerint alkalmaztad. A garancia érvényesítéséhez - még a termék visszaküldése előtt -, kérem, írd meg vevőszolgálatunknak a lent feltüntetett e-mail címre a fogyasztás pontos módját, menetét.

Súlyosabb problémák: a pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik súlyos betegségek kezelésére. Termékeink nem gyógyszerek, így olyan súlyos betegségek során, mint a daganatok, AIDS, alzheimer-kór, parkinson-kór stb. nem érvényesíthető a 30 napos garancia. Ilyen esetekben a törvény szerinti 14 napos elállási jog van érvényben, és bontatlan csomag. Kérjük, ilyen esetekben ne kérd a 14 nap lejárta után a pénzvisszatérítést. Köszönöm.

Csak nálunk vásárolt termék esetén: a pénz visszafizetési garancia csak a közvetlenül tőlünk megvásárolt termék esetén érvényesíthető, így például viszonteladóinknál vásárolt termékek esetén nem.

Segítsd munkánkat: kérjük, segítsd munkánkat és a visszatérítési igényeddel kapcsolatban emailben :info@imune.bio, algaesvitamin@gmail.com,  röviden jelezzd számunkra a visszatérítési kérés okát.

A visszatérítési szabályzat mellett, olvassd el a vásárlási és felhasználási feltételeket is: szabályzat.

 

(document.getElementById('ki-vagy')