Termékek Menü
0

Gyógynövénytea csomagok

Rendezés:
3.570 Ft

Úgy erősíti az immunrendszeredet, hogy bátran kimehetsz a természetbe, és orrfújás, könnyezés, és tüsszögés nélkül élvezheted az illatokat, a színeket, és virágokat. Kezd el kora tavasszal , és idd a gyógynövény teát az allergiás időszak végéig. Cseréld le az ásványvizet gyógyfőzetre!

 A Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr. keveréket számoltunk. (50Ft/adag; 15Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak az allergiádat csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Allergia, vagy az Immunerősítő teát fogyaszd! 

4.970 Ft

A finom, illatos, jóízű ital, a gyors elalvásban lesz a társad, és biztosítja neked a mély pihentető alvást. Nem hat gyógyszerként, nem szedál le, tiszta elmével, tettre készen ébredsz, várhatóan a kedved is jobb lesz.

Teafű keverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (82Ft/adag; 17Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak az alvásproblémádon segít, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Immunerősítő, vagy a Nyugalom gyógyfű teát fogyaszd! 

3.570 Ft

Kevesebb gyógyszer és semmi injekció? Nem fenyeget az elhízás, nincsenek sebek a lábadon? És a szemed sem romlik? Igen, a 2-es típusú cukorbetegség gyógyulhat! Igen: tenned kell érte. Fogyassz gyógynövény főzetet, váltsd le az ásványvizet napi 2-3 liter 'diabess'-teára. Ez egy egyszerű, olcsó és első lépés. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (50Ft/adag; 15Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a cukorbetegségedet javítja, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Immunerősítő, vagy a Dobj föl teát is kóstold meg! 

4.470 Ft

Energikus, napod lesz, minden olyan kellemetlen tünet nélkül, ami a túlstimulálást jelezné. Kellemesen éber, és hatékony leszel, lendületes munkával, és kellemesen energikus fizikai állapotot érzel majd. Mint egy jó nyaralás után, amikor alig várod, hogy tehesd a dolgod. Illatos, finom ízélményt kapsz, hosszan tartó energiát, amely éppen a nap végére fogy el, amikor a megérdemelt pihenést kezded el. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (75Ft/adag; 14Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak az enerváltságod csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Immunerősítő, vagy Méregtelenítő teát is fogyaszd! 

3.470 Ft

Végre szép bőrt akarsz? Nem akarod, hogy viszkessen? Az állandó hámlás, és vörös foltok az életed része? Rosszabbodik bizonyos időjárási viszonyok között? És a szteroidos gyógyszeren kívül nincs megoldás? Fogyassz erősítő, és allergiát csökkentő gyógyfü forrázatot, és csökkentsd az irritációt külsőleg. Illatos, finom folyadékpótlást kapsz, amellyel még az ekcémás bőrirritációd is megoldódhat.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (58Ft/adag; 16Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a bőrallergiádat csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Allergia, vagy az Immunerősítő teát fogyaszd, a Gyulladáscsökkentő tea is a bőröd barátja lehet.

3.970 Ft

Kellemes, hidegen, és melegen fogyasztható tea, úgy segíti az emésztésedet, hogy jóízű, kényelmes megoldást kapsz. A gyógynövények főzete megoldja a haspuffadást, és elfelejtheted a görcsös, fájdalmas bélproblémákat.  Nem akarod 'bilagitot', vagy a 'tiszaszent' szedni? Nem is kell! Cseréld le az ásványvíz fogyasztásodat gyógynövény italra! A napi kellő folyadék fogyasztása külön segítség az emésztéshez!

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (44Ft/adag; 14Ft/gr.) ( 5 gr. keverék egy liter vízhez elegendő)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a gyomor és bélpanaszaidat csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben a Méregtelenítő, vagy az Immunerősítő teát  is fogyaszthatod.

3.970 Ft

A csípő, sűrű, sárga vizelet, és ehhez a gyakori vizelési inger: rémálom! Az antibiotikumok kezelik a fertőzést, a gyógyfű főzet pedig a gyors vizeletürítést támogatva hamarabb üríti ki a pangó vizelet miatt felhalmozódó baktériumokat. A teljes tisztítás megakadályozza a gyulladás kialakulását. Illatos, kellemes italt fogyasztasz, és támogatod a gyors gyógyulást, vagy megelőzöd a betegség kialakulását.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (44Ft/adag; 14Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a felfázás tüneteit csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben- amikor nem vagy beteg-a Gyulladáscsökkentő, vagy az Immunerősítő teát is fogyaszthatod, azért, hogy legközelebb ne is legyél beteg. Ha a felfázás mellett köhögsz is, a köhögés tea keveréket is használd.

 

3.570 Ft

Egyszerűn csak nem akarsz tüneteket érezni. Az alhasi fájdalom, és a heretáji diszkomfort, és vizelési problémák megelőzhetők, és a pszichés hatás is elkerülhető. Előre gondolkodj, és finom teát fogyasztva a szexuális élet is rendeződhet, válassz komplex megoldást.

Teafű keverékedet Te állítod elő.

Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (50Ft/adag; 15Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak az allergiádat csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben a Gyulladáscsökkentő, vagy az Immunerősítő teát is fogyaszthatod.

 

 

2.970 Ft

Könnyen és gyorsan akarsz kisbabát? És persze egészséges terhességet, és egészséges gyermeket! Készülj rá tudatosan, A gyógyfüvek és a természet segít neked, olyan egyszerű megoldásokkal , amelyeket az orvosok nem tartanak semmire. egyszerűen elfelejtődött bízni a természetes megoldásokban. Miközben a gyógyszerekkel nem találják a megoldást. Bízz a gyógyfüvekben. Csak kezd el!

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (49Ft/adag; 12Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a fogantatást segíti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben a Pajzsmirigy teát, a Méregtelenítő, vagy az Immunerősítő teát  is fogyaszd! 

4.970 Ft

A természet és a tudomány együtt a leghatékonyabbat adja ahhoz, hogy eredményesen és tartósan az ideális testsúlyodat tartsd, vagy visszaszerezd. Energiát, és kitartást kapsz a a fogyókúrádhoz, koncentrációt és lendületet a mindennapok kihívásához, elősegítve ezzel, hogy elégedett légy magaddal, és kiegyensúlyozott, egészséges és lendületes életet élj. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (55Ft/adag; 12Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a kilóid csökkentésében segít hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Emésztés, vagy a Diabess tea fogyasztása is hasznos lehet! 

3.170 Ft

A tea átmelegít, illatával boldogít, oldott anyagaival táplál. Képzeld el, hogy nem fáj a torkod, az izületeid csikorgás nélkül működnek, a beleid teszik a dolgukat, és a mandulád sem nehezíti fájdalmasra a nyelést. Hogy jön ez mind egymás mellé? A gyulladásos folyamatok fájdalommal jelzik a test segélykiáltásait, de ha a fájdalom megszűnik, könnyebben vészeljük át a valódi gyógyulási időt. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (35Ft/adag; 13Ft/gr)

A gyulladáscsökkentő gyógynövény főzet a test egészében csökkenti a gyulladást, megszüntetve ezzel különböző-esetlegesen krónikus- fájdalmakat, és redukálva a további irritációt, amely újabb betegségeket alakíthat ki. Bonyolult folyamatok, nagyon egyszerű magyarázat, és egyszerű megoldás.

3.970 Ft

Egy finom innivaló naponta -akár reggel, és este is-, amely mikro-tápanyagokat juttat a szervezetünkbe, és feltölti a szükséges ellenálló képesség kialakulásához vagy megtartásához szükséges anyagokkal, a természet organikus raktáraiból elcsenve azt, igazán élvezetes módja az egészségmegőrzésnek. 

Igen, aki nem beteg az akkora kincset birtokol, mint a legnagyobb királyok. Legyél a tested, és az egészséged gazdagságának őre, egyszerűbb óvni, és élvezni a bőséget, mint gondolnád. A gyógynövények nem véletlenül szolgáltak évezredeken keresztül az emberi testnek gyógyító varázsszerként, hiszen varázsszerek valóban. Igen kicsi hatóanyaggal képesek nagy hatást kifejteni, jobbítani az állapotot, vagy megelőzni a lehetséges bajokat. Ez a szinergia. Az Élet csodája.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (66Ft/adag; 13Ft/gr)


 

2.970 Ft

A természet és a tudomány együtt a leghatékonyabbat adja ahhoz, hogy eredményesen és tartósan az ideális alakodat tartsd, vagy visszaszerezd. Energiát, és kitartást kapsz a karcsúsodáshoz, koncentrációt és lendületet a mindennapok kihívásához, elősegítve ezzel, hogy elégedett légy magaddal, és kiegyensúlyozott, egészséges és lendületes életet élj. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (50Ft/adag; 11Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak az ideális alakod megőrzésében segít hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Emésztés, vagy a Diabess tea fogyasztása is hasznos lehet! 

 

4.970 Ft

A köhögés gyötrő, és fájdalmas, akkor jó, ha nincs. Ömagában egy jel, nem betegség, hanem betegségek tünete.

 A felső légúti megbetegedés tünetei együttesen  nagy kellemetlenséget okozhatnak, A nyákoldás, az irritáció megszüntetése, és a fájdalom enyhítése már magában felszabadító érzés, a kiváltó ok gyógyulása pedig maga az egészség.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (45Ft/adag; 15Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a köhögés csillapításában segít hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Immunerősítő, vagy a Dobj föl tea fogyasztása is hasznos lehet! 

 

3.970 Ft

A természet és a tudomány a leghatékonyabban tartja egészségben a testedet, és a sejtjeidet.A testi sejtek tisztításával lendületet és energiát kapsz a mindennapokhoz, a tiszta test, tiszta lélekkel kiegyensúlyozottságot, elégedettséget és vitalitást kapsz. Megelőzheted a betegségeket, és még az öregedés jelei is sokkal később jelentkeznek, ha nincs méreganyag a testben. Ma minden nap beszívod a mérgeket, de ha sohasem tisztítod, akkor megbetegíthet a toxikus lerakódás.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr. keveréket számoltunk. (66Ft/adag; 13Ft/gr) 

Egy egyszerű méregtelenítő kúra - évi 2-3 alkalommal, nagyban csökkenti a kialakuló tüneteket, könnyít a test állapotán, és finom innivalót, folyadékpótlást biztosít.

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a méreganyagok eltávolításában segít, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben az Emésztés, vagy a Dobj föl tea fogyasztása is hasznos lehet! 


 

3.570 Ft

A finom, illatos, jóízű ital, a napközbeni kiegyensúlyozottságban lesz a társad, és biztosítja neked a napi stresszmentes működést, a munkád kiegyensúlyozott és hatékony lesz . Nem hat gyógyszerként, nem szedál le, tiszta elmével, tettre készen dolgozhatsz, várhatóan a kedved is jobb lesz.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (59Ft/adag; 14Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a napi stressz kezelésében segít, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Este az altató  gyógyfű teát fogyaszd! 

 

3.970 Ft

A pajzsmirigy működés teljes szervezetünk működését befolyásolja, a csökkent hormontermelés számos kellemetlen tünettel jár. Lassan népbetegség, fóleg,  az idősödő hölgyeket érinti, a férfiakat valamiért kevésbé. Mit szólnál, ha egyszerűen csak jobb lenne a közérzeted, elmúlna az állandó fáradékonyság, megállna a súlygyarapodás, az izzadás nem kínozna, csak egyszerűen úgy éreznéd magadat, mint fiatalon. A szellemi teljesítményed újra megfelelően működne, a libidó kiegyensúlyozott lenne, nem lennél levert, és egyszerűen jobban éreznéd magad.

Stimuláld a pajzsmirigy működést gyógytea keverékkel, első lépésként már ez is segíthet.

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (66Ft/adag; 14FT/gr)


 

3.970 Ft

Ne hagyd, hogy a gyomorégés tönkre tegye a napjaidat, és az egészségedet. A gyógyfű keverék forrázat hatékonyan segít enyhíteni a panaszaidat, kiegészítve egy rendszerben, gyógyulást hozhat az életedbe,nemcsak a tüneteket kezelheted, mint a patikaszerekkel.

Élvezetes, illatos, finom italt fogyaszthatsz nap, mint nap, pótolod a folyadékot a szervezetedben, és még ásványi anyagokat is viszel a sejtjeid egészségét támogatni. 

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (44Ft/adag; 14Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a napi stressz kezelésében segít, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Este az altató  gyógyfű teát fogyaszd! 

 

3.570 Ft

Tartsd meg magadban a NŐT! Ne hagyd, hogy a hőhullámok, az izzadás, a kialvatlanság, a szaporodó kilók elnyomják benned a nőiséget, és fáradtan küszködve, változó hangulatban lemondással tekints a világra. 

A korosodás elkerülhetetlen, az öregedés azonban nem !

Lehet úgy is, mint fiatalon, energikus lánykorodban, kiegyensúlyozottan, mosolyogva, élvezve a szabadságot, és a derűs szépséget.

Élj teljes életet, felejtsd el a klimax tüneteit. Kedves Hölgyek: legyen ez a másodvirágzás, és ne a hervadás ideje!

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (39Ft/adag; 16Ft/gr)

 

2.970 Ft

Az orvosi tankönyvek tanítása szerint a magas vérnyomás nem betegség. 

Olyan tünetegyüttes, amely különböző krónikus elváltozások következtében alakul ki. Mindazonáltal a tünetek kellemetlenek, sőt veszélyesek.

Ne hagyd, hogy tartósan magas legyen a vérnyomásod, agyi katasztrófa, és fizikai gyengülés lehet a következménye. Oldd meg gyógyfüvekkel a tüneti kezelést, és ne nyugodj meg addig, míg a kiváltó okot ki nem deríted, és meg nem szünteted.  

Teakeverékedet Te állítod elő. Gyógynövényeket  külön csomagolva küldjük.

Egy adagra 3-5 gr keveréket számoltunk. (50Ft/adag; 11Ft/gr)

Cseréld le az ásványvizet illatos gyógyfű főzetekre, vagy forrázatra. Fogyasztása, nemcsak a vérnyomásodat csökkenti, hanem olyan élelmi anyagokkal tölti föl a szervezetedet, amelyek egyébként hiányoznak a mindennapi étkezésedből. Ez a természet csodája. Nap közben a Nyugalom Teakeverék, vagy az Immunerősítő teát jó választás lehet.

 

(document.getElementById('ki-vagy')