Termékek Menü
0

Vitaking vitaminok probléma szerint

Úgy csoportosítottuk a táplálék kiegészítőket, hogy egy-egy csoportban találd mindazt, ami egy-egy problémára hatásos lehet.

Minden hatóanyag,vagy termék más módon segíti egyes problémák gyógyulását, vagy javulását.

Ha arra, a nevezett betegségre valamilyen módon gyógyító hatással lehet, akkor bekerült a termékkategóriába a vitamin, hatásfolyamattól függetlenül.

Akkor keress ebben a rendszerben, ha konkrét problémára akarsz megoldást találni, és te akarod kiválasztani, amivel javítani szeretnél a meglévő betegségen, vagy problémán.  

Cukorbetegség Cukorbetegség
A cukorbetegség népbetegség. Vedd komolyan! A felírt gyógyszerek nem gyógyítják meg a betegséget, csak kezelik a tüneteket, ami életmentő lehet. Mégis: van megoldás az egészségmegtartásra, vagy annak visszaállítására. Nem megy varázsütésre, nem megy csettintésre. Számos táplálék kiegészítő segít kordában tartani a bajt, az igazi előnyök között fel kell sorolni, hogy mellékhatás nélkül. Neked elmondta az orvosod a 'cukorgyógyszer ' mellékhatásait? Csökkentsd minimumra a szükséges adagot. Ebben segítenek a termékeink.
Fáradékonyság, kimerültség Fáradékonyság, kimerültség
A fáradékonyság oka összetett. Vitamin, vagy ásványi anyag hiány okozhat olyan tüneteket, amely évekig megkeseríti a beteg életét. Nem, nem a 'VALAMILYENNYUGTATÓ' a megoldás. Az ok kezelése a megoldás. Ha nem kezeled az okot, mindig visszatér a tünet. Mindig. A táplálékkiegészítők arra is jók, hogy mellékhatás nélkül kipróbálhass többféle oki kezelést. Amolyan véletlenszerűen talált süllyedt alapon. Gyógyszerrel sosem az okot szünteted meg. Csak tünetet kezelsz.
Fogyás, hízás Fogyás, hízás
A hízás, fogyás oka összetett. Az okot találd meg, az okot kezeld. Ne higgy a csodákban. Kemény munka lesz. És mekkora Önbecsülést kapsz ettől! Változni fog a tested, és a lelked is. Támogasd több oldalról az elhatározást. Rajta. Kérj tanácsot!
Magas vérnyomás Magas vérnyomás
Elmondta neked az orvosod a 'vérnyomás' gyógyszerek mellékhatásait? Felhívta a figyelmedet a hozzászokás veszélyére? Vagy annyit mondott, hogy életed végéig szedned kell, össze vagy kötve a gyógyszereddel, és sohasem szabadulsz? Tudod, hogy ez mivel jár? Tudod, hogy 3-5 éven belül a 'vérnyomás' gyógyszert szedők 83% túlsúlyos lesz, és 8-10 éven belül cukorbeteg? Tudod, hogy a vérnyomás csökkentő részét képező vízhajtó, milyen szerepet játszik a vitamin és ásványi anyag hiányban? Válassz más megoldást! Lehet, hogy hónapokig tart a megvalósítás. De ne feledd, azok a hónapok így is, úgy is eltelnek. Figyelmeztetés. A leírt adatok kizárólag tájékoztató céllal, a Magyar Alkotmány 61.§-ában rögzített szabad vélemény-nyilvánítás alapján íródtak. Az itt szereplő életmódra és táplálkozásra vonatkozó adatok és ajánlások szabad véleményt tükröznek, és gyakran nem egyeznek a hivatalos- 3, 4 betűs- szervezetek vagy a hivatalos orvoslás ajánlásával és véleményével. Mindamellett, hogy a leírtak szóról szóra igazak, nem minősíthetők diagnózisnak, vagy kezelési javaslatnak. Itt azt kell javasolnom, hogy mielőtt alkalmazná az itt megfogalmazott dolgokat, keresse föl orvosát, és kérje ki a véleményét. Figyelem: A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők (fogyókúrázók) táplálkozásának kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatás célját szolgálják, nem utalnak a termékkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására.
(document.getElementById('ki-vagy')